IMG_0754_sRGB.JPG

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Katona Klári

Portré a lélekről

Azért neveztem el így a weboldalamat, mert komolyan hiszek abban, hogy egy igazi portrékép sokkal több annál, mint egy személy szimpla ábrázolása.
Huszonöt éve foglalkozom fotográfiával és filmkészítéssel. A sok nemzetközi reklámkampány és az ügyfeleim kiszolgálása mellet, igazi szerelmem mindig is a portréfotózás marad.
Hiszek abban, hogy egy portréfotó nem a fizikai szépségről kell hogy szóljon, nem az aktuális trendeket kell kiszolgálnia, hanem egy időtlen képnek kell lennie, ami magába zárja az adott személy esszenciáját a jövő kor számára.
Őszinteségben hiszek és a minimalizmusban, egyszerű klasszikus eszközökkel.

Kiket várok szeretettel a stúdiómba:

Ahhoz, hogy igazán jó fénykép készüljön rólad, meg kell nyílnod és meg kell bíznod a fotográfusban. Meg kell tudnod mutatnod, ki vagy te valójában. Ehhez érett személyiség kell, de főként saját magad elfogadása.
Ha megkérsz egy fotóst, hogy készítsen rólad egy képet, akkor el kell fogadnod azt, hogy nem mindig az lesz a végeredmény, amit igazán látni vagy láttatni szeretnél magadról. Ennek az az oka, hogy egy ember másképp látja önmagát és másképp látja az, aki netán más szűrőn keresztül szemléli őt. Ebben az a szépség, hogy kapsz talán egy teljesen más képet önmagadról, amit még sosem láttál és lehet, hogy ez közelebb lesz ahhoz, aki igazán vagy!

Kiket nem várok szívesen stúdiómba:

Nem túl pozitív dolog ezt leírni, de ennyi év tapasztalat után azt gondolom, hogy  jól körbe tudom írni, hogy kik azok, aki szinte sosem elégedettek a végeredménnyel.
Aki egy eltorzított külsőt, hamis képet szeretne magáról, aki a fotóstól várja el azt, hogy valami olyat mutasson meg, ami valójában nincs benne és addig kell torzítani a képet, míg ez megszületik, azoknak valószínűleg nem én vagyok a megfelelő választás.
 

Ha úgy látod, hogy meg szeretnéd mutatni, ki vagy valójában, netán családtagod számára szeretnéd ezt a lehetőséget megadni, nagy szeretettel várlak egy jó beszélgetésre és egy őszinte képre!

Ritter Doron
fotográfus  

Képernyőfotó 2020-10-31 - 17.06.54.png